غار محل صدای خدا نیست...
آیا تا به حال به این مطلب فکر کرده ایم که عبارت "ابراهیم(ع) جهانیان را به سوی کعبه دعوت میکند اما محمد امین(ص) کنار کعبه را رها کرده، یک غار را جهت عبادت انتخاب می کند"، در کتب تاریخی چه معنا و مفهومی دارد؟! چرا اهل بیت (اهل بیت الله الحرام) اهل غار شده اند؟ و آیا فکر کرده ایم که چرا یهود اصرار دارد رسول اسلام را یک عرب غارنشین معرفی کند؟!
آری چون در تورات و انجیل برای یهود و نصاری ابلاغ شده بود که رسول خاتم در حرم ابراهیم(مکه) مبعوث خواهد شد، به همین علت محل بعثت رسول خدا(ص) را در خارج از حرم در یک غار معرفی کرده اند تا بگویند او رسول موعود نیست. در اینجا میخواهیم ثابت کنیم قضیه نزول وحی به رسول خدا (ص) در غار حرا از جعلیات یهود است و وحی به رسول خدا در مقام ابراهیم نازل شده است.
بدلایل زیر:
1. این قضیه را مرحوم صدوق در هیچ کتابی مستندا نقل نکرده است که دارای سند متسلسل و متصل به امام (ع) باشد و در هیچ کتاب معتبری هم ندیده است.
2. این قضیه را کلینی و شیخ طوسی نقل نکرده اند و مرحوم طبرسی هم به جز یک خبر مرسل و بی سند روایت دیگری در این خصوص پیدا نکرده است و نداشتن سند قرینه جعلی بودن آن است.
3. مرحوم حر عاملی در 20 جلد وسایل الشیعه و مرحوم حاجی نوری در مستدرک این قضیه را نقل نکرده اند. در تاریخ یعقوبی هم اسمی از غار حرا نیامده است.
4. شخصی به نام محمد بن حبیب که برای ما درست معلوم نیست که کیست در کتاب خود به نام امالی نقل کرده و در شرح ابن ابی الحدید،نقل کرده مشهور است! مرحوم مجلسی، ابن شهر آشوب و سپس مرحوم خوئی صاحب شرح نهج البلاغه همان را بدون کوچکترین تغییر نقل کرده و گفته این قضیه مشهور است!
5. سازنده نخستین این قضیه محمد بن کعب قرظی یکی از قصه گویان اسرائیلی است.
6. گاهی این قضیه از عبدالله بن زبیر نقل شده که وضعش معلوم است، او کسی است که مدتی صلوات بر رسول خدا(ص) را ممنوع کرده بود.
7. در تاریخ 280 قمری که مصیبت بارترین سالها برای اهل بیت(ع) بوده و امام عصر(ع) چاره ای جز مخفی شدن و غایب شدن نداشته اند، یک نفر که هنوز معلم نیست چه کسی است (و به نظر از یهودیان نفوذی در اطراف محمدبن جریر طبری جهت تدوین تاریخ جعلی برای مسلمانان بوده است) یک بسته مکتوب می فرستد به خانه سید رضی الدین بن طاووس، به عنوان این که اینها یک سلسله ادعیه و خطبه های منسوب به علی(ع) است و اسم خطبه را خطبه قاصعه معرفی کرده. اگرچه بخش اول خطبه دارای عبارات مقبول است ولی در قسمت آخر خطبه، جریان غار حرا را نقل کرده است. این قسمت آخر، همان جعلیات نقل شده در تاریخ طبری در جلد 3 ص 845 به بعد است که با تغییراتی به عنوان خطبه علی(ع) نقل شده است.
این مطلب را باید از خودمان بپرسیم: عایشه که در عصر نزول نخستین آیه قرآن اصلاً متولد نشده بود، چرا فقط او جهت اثبات غارنشینی رسول خدا(ص) سینه چاک می کند؟! چرا کتب یهودیان روی آن سرمایه گذاری می کنند؟! اگر غار محل نزول نخستین آیه است، چرا یک نماز خاص یا دعا ندارد؟ چرا قداست برای او نقل نشده است؟ چرا یک نفر معصوم از آنجا دیدن نکرده و زیارت نکرده است؟ چرا طور سینا و مقام ابراهیم مقدس است؟ چرا محل تولد قرآن قداست نداشته باشد؟
پس چنین حادثه ای وجود نداشته است. چگونه است ابراهیم(ع) تمام جهان را دعوت می کند به اطراف کعبه که بیایید اینجا عبادت گاه است. ولی رسول خدا(ص) کعبه را رها کرده برای عبادت یک غار را انتخاب کرده است؟ صدای خدا از خانه خودش می آید؛ غار محل صدای خدا نیست؛غار نماد توحش است،نماد بدویت است.چگونه است جهانیان برای رسیدن به کعبه دست و پا می شکنند ولی رسول کعبه(ص) کعبه را رها کرده، یک غار را برای عبادت انتخاب کرده است؟! آیا غار جای عبادت است؟!
به نظر ما محل نزول آیه نخستین معلوم است: در کتاب اقبال سید رضی آمده که یکی از علمای نصارا بنام حارثه خطاب به جماعتی از نصارای نجران گفت: خدای متعال به عیسی(ع) در خصوص رسول خدا(ص) فرمود: رسول خدا(ص) را در محل تولدش از مقام ابراهیم مبعوث خواهم کرد. طبق این روایت محل نزول نخستین آیه قرآن مقام ابراهیم(ع) است که در قرآن می فرماید:"فیه آیات بینات مقام ابراهیم"، این مقام ابراهیم است که مقام وحی است، نه غار در بیرون حرم.
عبادت حنفی مخصوص اطراف کعبه بوده نه مخصوص یک غار با فاصله یک فرسخی از مکه، عبادت حنفی را ابراهیم خلیل(ع) برای کعبه ترسیم کرده نه برای یک غار، قداست مال حرم است، عبادت مربوط به حرم است، حنفیت مخصوص حرم است، قبله در خود حرم است!
تمام این مطالب اسرائیلیاتی است که در سال های 280 قمری توسط چند نفر یهودی نفوذی در خانه محمدبن جریر طبری به اسم تاریخ اسلام برای نابودی اسلام تدوین شده است.
برگرفته از کتاب "قرآن و تفسیر راهبردی از تاریخ اسلام و صهیونیسم".